• darkblurbg

 

Als je op onderstaande link klikt, kan je de inhoud van het boek lezen.

 

In het boek staat de formule om alimentatie 2023 te berekenen !

 

De formule voor 2024 is 70% van [NBI-(0,3XNBI+€ 1270,--)]

-tenzij er sprake is van bijzondere lasten

 

Gratis e-book  Slimme stappen naar Eerlijke Kinderalimentatie

 

Heb je na het lezen van het boek vragen? Of kom je er niet uit? Neem dan contact met mij op. 

Wil je dat ik, als mediator, tezamen met jullie de alimentatieberekening maak en in overleg samen tot een uitkomst komen waar ieder tevreden mee is?

Of aarzel je nog of je wel iets wilt ondernemen?

Bedenk dan, dat het leven tegenwoordig steeds duurder wordt, zodat het eigenlijk noodzakelijk voor je is dat de kinderalimentatie correct wordt berekend. Met als resultaat dat er genoeg geld voor je kind is om te genieten en jezelf voldoende overhoudt om van te leven; dit geeft rust in je hoofd omdat je weet dat je het juiste doet voor je kind.

Laat mij je helpen bij de alimentatieberekening, zodat jij er zeker van bent dat je het juiste bedrag gaat betalen. Ik (voormalig scheidingsadvocaat, thans mediator ) heb al meerdere decennia ervaring met het maken van alimentatieberekeningen en het voeren van alimentatieprocedures. Je kan erop rekenen dat mijn kennis up-to date is.

Je kunt er met een gerust hart vanuit gaan, dat ik je zal helpen om het beste resultaat voor je te behalen. Als mediator bespreek ik met jullie samen mijn berekening. Het resultaat zal zijn dat jullie het samen eens zullen worden over het bedrag aan kinderalimentatie, waardoor jullie onderlinge verhouding niet verpest wordt door eindeloze rechtszaken over geld; rechtszaken kosten immers veel geld. Je bent het vast met mij eens dat het geld beter aan jullie kind dan aan een strijd besteed kan worden.

Het uitgangspunt is dat jullie kind krijgt waar het recht op heeft.

 

Wil je een gratis kennismakingsgesprek?

 

Vraag je vrijblijvend en kosteloos gesprek aan:

 kennismakingsgesprek