• darkblurbg

Kinderalimentatie Vereenvoudigd: Jouw Essentiële Handleiding

Hoeveel alimentatie moet ik betalen

Gratis e-book

kinderalimentatie boek inhoudsopgave

kinderalimentatie boek inhoudsopgave

Gratis E-Book met Slimme stappen naar Eerlijke Kinderalimentatie

Met dit boek maak ik je de ins en outs rondom kinderalimentatie in Jip en Janneke taal duidelijk, zodat jij goed geïnformeerd bent en voor jezelf kunt nagaan of in jouw situatie:

-- herberekening kinderalimentatie gewenst is voor wijziging kinderalimentatie.

-- Of als jullie net uitelkaar zijn, de kinderalimentatie voor het eerst (laten) berekenen.

Het is immers logisch dat je als ouder je kind financieel moet ondersteunen. Dit is geen discussiepunt zolang je samenwoont als ouders.

Gaan jullie uit elkaar, dan moeten er afspraken gemaakt worden hoe dat verder zal gaan met de financiële ondersteuning voor jullie kind en voor welk bedrag.

Wie heeft dit gratis e-book geschreven ?

Ik ben een ervaren mediator in alles wat bij scheiding aan de orde is. Zo ook kinderalimentatie berekenen en wijzigen. In mijn jaren als scheidingsadvocaat (20 jaar) heb ik veel (honderden) alimentatieberekeningen gemaakt en alimentatieprocedures gevoerd. Ik heb dus veel kennis en ervaring.

Als scheidingsadvocaat heb ik gemerkt dat een procedure de verhoudingen/relaties op scherp zetten en dat dit vaak ook neerslaat op het kind. Ik heb besloten geen procedures meer te voeren maar in het belang van het kind te proberen in overleg tot een alimentatiebedrag te komen. Ik ben gestopt met mijn werk als advocaat en werk nu als mediator/bemiddelaar.

 

Met dit boek kan je zelf aan de slag gaan met het berekenen van kinderalimentatie, kom je er niet uit en wil je mijn hulp, dan kan je je aanmelden voor het gratis kennismakingsgesprek.

NB! Wanneer je inschrijft voor mijn maillijst om regelmatig mijn tips, nieuwe blogs en wetenswaardigheden, te ontvangen; krijg je als cadeau het gratis e-book kinderalimentatie.

Je kan je hier natuurlijk altijd voor uitschrijven.