• darkblurbg

Plan je KENNISMAKINGSGESPREK.

of heb je een vraag?

Zend mij onderstaand contactformulier en ik neem zo snel mogelijk contact met je op

 

 

Contactformulier:

 

Vul hieronder in: je naam, telefoonnummer, emailadres en je vraag.

Algemene voorwaarden

 

privacy en cookiesbeleid

 

disclaimer

Handige informatie

www.villapinedo.nl (hulp voor kinderen)

mediation Groningen

scheidingsmediation

050-2115140

of

VRIJBLIJVEND KENNISMAKEN

Kennismaken is vrijblijvend en beide partners dienen bij het gesprek aanwezig te zijn. In het vrijblijvend gesprek wordt er een helder beeld gegeven van wat jullie mogen verwachten. We bekijken wat jullie wensen en behoeften zijn en bekijken welk pakket het beste bij jullie past.

Het gesprek duurt maximaal 45 minuten, hieraan zijn geen kosten verbonden.

 

 

HULP NODIG?  NEEM SNEL CONTACT OP

Advieskantoor Familierecht 050 is van maandag tot vrijdag telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren. Advieskantoor Familierecht 050 is werkzaam in Groningen en Noord-Nederland en heeft een transparante en no-nonsens manier van werken.

Naast Groningen werk ik in  Noord-Nederland en overige provincies. De besprekingen zijn telefonisch of online via zoom/beeldbellen.

 

 

mediation Groningen scheiden met kinderen

Hulp bij scheiden

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het belang van vertrouwelijkheid in mediation

Een van de kernprincipes van mediation is vertrouwelijkheid. Dit betekent dat alles wat tijdens de mediationgesprekken wordt besproken vertrouwelijk blijft en niet kan worden gebruikt in een eventuele gerechtelijke procedure. Dit creëert een veilige omgeving waarin u en uw ex-partner vrij kunnen spreken en ideeën kunnen delen zonder angst voor repercussies.

De vertrouwelijkheid van mediation is van groot belang omdat het stellen in staat stelt om open en eerlijk te spreken zonder zich zorgen te maken over de juridische gevolgen. Dit bevordert een diepgaande en constructieve discussie, waardoor u en uw ex-partner beter in staat zijn om tot oplossingen te komen die aan beide partijen tegemoetkomen.

mediator Groningen