• darkblurbg

Mijn streven is een TEVREDEN cliënt die mijn inspanningen waardeert! Daar doe ik het elke dag weer voor!

Het belang van mijn cliënt staat voorop. Wij bespreken welke aanpak het best te verwachten resultaat geeft. Of dit nu onderhandelen of procederen is.

De werkzaamheden worden verricht op basis van het uurtarief dat vooraf besproken wordt. Het afgesproken uurtarief wordt vermeerderd met 21% BTW. (Ik breng geen kantoorverschotten in rekening zoals veel andere advocaten wel doen)

In alle zaken wordt een voorschot in rekening gebracht, de hoogte ervan is afhankelijk van de aard van de zaak en de te verwachten werkzaamheden.  Het voorschot wordt met de laatste declaratie verrekend.

In sommige gevallen is het mogelijk om een vast bedrag voor van te voren overeengekomen werkzaamheden , af te spreken.

Naast het honorarium worden noodzakelijke kosten als griffiegeld deurwaarderskosten, vertaalkosten, kosten uittreksels e.d. doorbelast aan u.

U ontvangt maandelijks een gespecificeerde declaratie voor de verrichtte werkzaamheden en voor de bijkomende kosten.

Het afgesproken voorschot en de te maken kosten dienen voorafgaand aan de start van de werkzaamheden te worden voldaan.

Het kan zo zijn dat u in aanmerking komt voor een toegevoegde advocaat.

Dit is afhankelijk van uw inkomen en vermogen. Op de website van de Raad voor rechtsbijstand wordt u geïnformeerd omtrent het feit of u in aanmerking kan komen voor een toegevoegde advocaat en hoe hoog uw eigen bijdrage naar verwachting zal zijn.

Tijdens ons kennismakingsgesprek kan ik u deze informatie ook geven.

Als u in aanmerking komt voor een toegevoegde advocaat zal dit ook invloed hebben op sommige overige kosten; het griffiegeld wordt lager en u hoeft meestal niet de deurwaarderskosten zelf te voldoen.

 

Wilt u een afspraak maken? klikt u dan hier.

 

Let op: als u een toegevoegde advocaat heeft en u wilt een andere advocaat de zaak laten overnemen dan moet u hiervoor een goede reden hebben. Over het algemeen zal de Raad voor Rechtsbijstand bij de overname opnieuw de eigen bijdrage in rekening brengen.

 

Juridisch advies nodig?

Voor juridisch advies over uw persoonlijke situatie kunt u iedere vrijdag van 10.00 uur tot 12.00 uur GRATIS telefonisch contact opnemen.

050-2115140

Daarnaast kunt u vrijblijvend contact opnemen via het contactformulier!