• darkblurbg

Zoek je hulp bij scheiden in Groningen ? Wil je jullie scheiding aanvragen? Waarschijnlijk zit je dan in één van de moeilijkste periodes van je leven en kamp je met heftige emoties. Je weet niet precies wat je allemaal moet regelen, welke stappen je moet nemen. Je weet wel dat jullie er samen uit willen komen, liefst zonder strijd. Maar het allerbelangrijkste is dat alles zo goed mogelijk geregeld word voor de kinderen. Dat zij er zo weinig mogelijk last van hebben dat hun ouders scheiden.

Je zoekt een deskundige mediator om je bij het scheiden te begeleiden; en die veel ervaring heeft met opstellen ouderschapsplan, het maken van een alimentatieberekening, het maken van het echtscheidingsconvenant. Iemand die luistert naar jullie wensen en helpt om er samen uit te komen.

Als je bent zoals de meeste cliënten die ik spreek dan heb je naast dat het voor de kinderen goed geregeld is ook graag dat de scheiding zo snel mogelijk word geregeld en wel voor een redelijke prijs. Daarnaast wil je dat de scheiding zoveel mogelijk in harmonie verloopt.

Scheiden Groningen

 

Bij mij ben je aan het juiste adres. Ik begeleid al ruim 20 jaar stellen bij hun echtscheiding. Zowel in de rol van scheidingsadvocaat als mediator bij scheiden. Sedert een paar jaar werk ik alleen nog als mediator. Ik ben vaktechnisch zeer bekwaam en zorg ervoor dat mijn juridische kennis up to date blijft.

Wil je meer lezen over  Scheiden en kinderen

 

Ik leg je uit welke stappen we moeten ondernemen om de scheiding vlot te laten verlopen; geef aan welke documenten ik van je nodig heb om de benodigde scheidings-stukken te kunnen opstellen, zoals ouderschapsplan en echtscheidingsconvenant. Je kunt er gerust op zijn dat ik je zoveel mogelijk ontzorg, zodat jij zo snel mogelijk weer vooruit kan kijken en aan je nieuwe leven kan beginnen.

 

Ik heb een stappenplan voor je gemaakt. Je kan deze gratis aanvragen:

scheiden in 11 stappen

 

Clienten zeggen over mij als mediator:

 

“Het belang van het kind staat voorop, zonder dat ze daarbij het belang van de ouders uit het oog verliest.”
‘ze heeft een oog voor het op een creatieve en praktische wijze van oplossen van problemen.”
En “Gea is empathisch, erg goed in luisteren en analytisch.”
Gea Bisschop, mediator Groningen

Gea Bisschop, mediator in Groningen

Ik sta bekend met:

  • Gedegen juridisch advies in begrijpelijke taal
  • Mijn realistische benadering van jouw situatie
  • Oplossingen en maatwerk
  • Kwaliteit tegen relatief lage kosten

Het kantoor is laagdrempelig met korte lijnen 

Waarom kiezen voor Gea Bisschop : scheiden Groningen ?

 

Persoonlijke en snelle oplossingen: Jullie bepalen de afspraken, ik help jullie te begrijpen wat juridisch haalbaar is en bied ondersteuning bij het vinden van praktische oplossingen.

Vertrouwelijkheid: Jullie privacy is gewaarborgd. Alles wat tijdens de mediation besproken wordt, blijft vertrouwelijk.

Kinderen op de eerste plaats: Ik sta voor een oplossing waarbij de belangen van de kinderen centraal staan, zonder het belang van jou als ouder uit het oog te verliezen.

Maatwerk: Elke situatie is anders. Mijn aanpak is gericht op jullie specifieke behoeften en resulteert in duurzame afspraken.

Kosten-efficiënt: Mediation is vaak goedkoper dan een juridische strijd.

 

 

Hoe werk ik als mediator? Ik leg het beknopt uit:

 

Het mediationproces in het kort:

 

Kennismaking; tekenen mediationovereenkomst

Stap 1-Inleidende bespreking: inventariseren welke afspraken er gemaakt moeten worden, jullie wensen hierin en welke documenten ik graag wil ontvangen

Stap 2-het maken van de alimentatieberekening; concept ouderschapsplan; concept convenant.

Stap 3-bespreken van de alimentatieberekening, concept-ouderschapsplan en concept convenant

Stap 4-aanpassen ouderschapsplan en convenant

Stap 5-bespreken aangepaste stukken; ondertekening

 

 

 

 

Na de afgeronde mediation :

 

De door jullie beiden getekende stukken gaan naar de advocaat.

Je kan voor je eigen advocaat kiezen of voor de advocaat waar ik mee samen werk.

Deze advocaat maakt het echtscheidingsverzoek en dient deze samen met de getekende stukken in bij de rechtbank.

Zodra de rechtbank de scheiding heeft uitgesproken, kunnen jullie de akte van berusting, tevens verzoek tot inschrijving ondertekenen. De scheiding wordt vervolgens vlot ingeschreven bij de gemeente waar je was gehuwd.

Je hoeft dus niet zelf naar de rechtbank.

 

 

Wil je meer informatie over de volgende onderwerpen?

 

Onder de knop echtscheiding kan je meer lezen over de echtscheidingsprocedure en tevens geef ik informatie over scheiding van tafel en bed.

 

 

Voor scheiden in Groningen ga je naar Gea Bisschop van  Advieskantoor familierecht 050

Je bent bij Gea aan het juiste adres. Niet alleen omdat Gea Bisschop specialist is op het gebied van scheidingen en de laatste ontwikkelingen kent. Maar ook omdat ze betrokkenheid bij je zaak combineert met een zo persoonlijk mogelijke aanpak. In die aanpak staan jouw belangen centraal.

 

Heb je vragen over scheiden en hoe ik jullie hierin kan helpen? Maak gebruik van de mogelijkheid om gratis en vrijblijvend kennis met mij te maken. Mijn heldere werkwijze met grote aandacht voor de kinderen  en oplossingsgerichte aanpak zal je vooruit helpen

 

Kosten scheiding

Mijn uurtarief is € 121,--. Ik heb ook een scheidingspakket voor een vaste prijs. We bespreken in ons kennismakingsgesprek wat in jouw geval het beste afgesproken kan worden

 

Wil je een vrijblijvend gratis kennismakingsgesprek ?

Plan het gratis kennismakingsgesprek zelf in mijn agenda.

 

 

of heb je een vraag ? Stel deze  via het contactformulier