• darkblurbg
  • Als advocaat heb ik (Gea Bisschop) 20 jaar proceservaring.In deze 20 jaar heb ik mij als advocaat gespecialiseerd in Familierecht en Echtscheiding. 
  • Advocatenkantoor Familierecht 050 is een éénmanskantoor

Advocaat familierecht Groningen

Men omschrijft mij als een gedreven en betrokken advocaat familierecht met aandacht voor de persoonlijke en emotionele aspecten van een zaak. Ik bekijk uw zaak oplossingsgericht, maar ga een procedure niet uit de weg.

In 1994 ben ik als advocaat, gestart met een eigen advocatenkantoor met een algemene praktijk. Voordien had ik op verschillende advocatenkantoren als juridisch medewerker en stagiair gewerkt. Ik heb rechten gestudeerd aan de RUG, ben in Groningen opgegroeid.

Sedert het jaar 2000 werk ik alleen op het gebied van personen- en familierecht. Ik heb in al die jaren in allerlei verschillende soorten familierechtzaken procedures gevoerd. Tevens heb ik veel mensen begeleid door het juridische doolhof, ook buiten de rechter om (bemiddeling).

Gespecialiseerd op het rechtsgebied personen- en familierecht. 

Ik ben lid van de Nederlandse orde van advocaten (NOvA). De door de NOvA voor de advocatuur verplichte jaarlijkse studie-uren (voor het bijhouden van kennis)  besteed  ik  enkel aan onderwerpen op het gebied van personen- en familierecht en het familieprocesrecht. Hiernaast ben ik lid van de FJR (vereniging voor familie en jeugdrecht) . Middels de Kennisbank Familierecht (Splitonline) en social media (twitter linkedin e.d.) wordt ik nagenoeg dagelijks geinformeerd over interessante recente ontwikkelingen en uitspraken van gerechten. Deze ontwikkelingen/uitspraken deel ik op mijn social media-kanalen.

(als u wilt kunt u mij volgen op facebook, linkedin, instagram en twitter via de op mijn website geplaatste social media knoppen)

 

Tevens voldoe ik aan de door de Raad voor Rechtsbijstand gestelde eisen voor het kunnen behandelen van toevoegingen op het gebied van familierecht. Deze eisen bestaan o.a. uit het jaarlijks behandelen van een minimum aantal familiezaken en het bijhouden van kennis op het gebied van personen- en familierecht, door studie/cursussen

 

Echtscheidingsadvocaat Groningen

Ik heb veel echtscheidingen op gemeenschappelijk verzoek begeleid naast de overige zaken. In al deze jaren heb ik veel ervaring en mensenkennis opgedaan wat helpt bij het doorgronden en oplossen van het menselijk/juridisch probleem of de aanpak van de zaak. Dit heeft als voordeel dat ik, wegens ervaring, sommige problemen/reacties kan voorzien en reacties van de andere partij kan inschatten.

Ik ben enkele jaren uit de advocatuur geweest. Omdat ik het werk en het contact met de cliënten miste ben ik weer opnieuw met een eigen advocatenkantoor gestart en werk enkel op het gebied, dat mijn passie heeft, en wel personen- en familierecht.

Aanpak van uw zaak

U kunt bij mij rekenen op een goede en betaalbare aanpak van uw zaak, die ik samen met u bepaal. Ik blijf hierbij onafhankelijk en kritisch en zal u wijzen op alternatieven waar u mogelijk zelf niet aan had gedacht.
Ik streef er naar, dat u na de oplossing van uw probleem of conflict, de toekomst weer vol vertrouwen tegemoet kunt zien.

De kleinschaligheid van het kantoor(éénmanszaak) garandeert u een persoonlijke benadering. De communicatie is helder en direct. Dit heeft een positief effect op het resultaat.

De kernwaardes zijn: toegewijd, kwaliteit, duidelijkheid, efficiëntie

Vestiging en bereikbaarheid

Advocatenkantoor familierecht is gevestigd in een goed bereikbaar pand in het centrum van Groningen vlakbij de rechtbank. Er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt. Ook is het kantoor met openbaar vervoer goed bereikbaar.

 

 

 

 

Wilt u meer informatie over mijn werkwijze

Wilt u contact opnemen?

Als u mij per mailbericht wilt bereiken kunt u onder aan deze pagina gebruik maken van het contactformulier

Wilt u mij bellen dan kunt op dit telefoonnummer klikken 050-2115140

Advocaat familierecht Groningen

Kennismaken ?

Belangrijk is u prettig te voelen bij uw advocaat en vertrouwen te hebben in een goede krachtige behandeling van uw zaak.

Wilt u een afspraak maken voor een kosteloos oriënterend gesprek van max. een half uur? Bel dan of stuur een mailbericht.

050-2115140 info@akfamilierecht050.nl

Zie de download Rechtsgebiedenregister NOvA  voor de rechtsgebieden waarvoor ik geregistreerd sta. Deze registratie verplicht mij elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Mijn kantoor maakt geen gebruik van een Stichting Beheer Derdengelden en daaraan verbonden derdengeldrekening, zodat wij geen derdengelden voor cliënten kunnen beheren. Voor mijn cliënten geïncasseerde gelden dienen door de debiteur rechtstreeks aan de cliënt te worden overgemaakt.