• darkblurbg
  • Ik (Gea Bisschop) heb 20 jaar proceservaring waarin ik mij als advocaat heb gespecialiseerd in Familierecht en Echtscheiding. 

Ik ben een gedreven en betrokken advocaat familierecht te Groningen met aandacht voor de persoonlijke en emotionele aspecten van een zaak. Ik bekijk uw zaak oplossingsgericht, maar ga een procedure niet uit de weg.

U kunt bij mij rekenen op een goede en betaalbare aanpak van uw zaak, die ik samen met u bepaal. Ik blijf hierbij onafhankelijk en kritisch en zal u wijzen op alternatieven waar u mogelijk zelf niet aan had gedacht.
Ik streef er naar, dat u na de oplossing van uw probleem of conflict, de toekomst weer vol vertrouwen tegemoet kunt zien.
De kleinschaligheid van het kantoor(éénmanszaak) garandeert een persoonlijke benadering. De communicatie is helder en direct. Dit heeft een positief effect op het resultaat.

De kernwaardes zijn: toegewijd, kwaliteit, duidelijkheid, efficiëntie

Advocatenkantoor familierecht is gevestigd in een goed bereikbaar pand in het centrum van Groningen vlakbij de rechtbank. Er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt. Ook is het kantoor met openbaar vervoer goed bereikbaar.

 

 

 

 

Wilt u meer informatie over mijn werkwijze

Wilt u contact opnemen?

 

Kennismaken ?

Belangrijk is u prettig te voelen bij uw advocaat en vertrouwen te hebben in een goede krachtige behandeling van uw zaak.

Wilt u een afspraak maken voor een kosteloos oriënterend gesprek van max. een half uur? Bel dan of stuur een mailbericht.

050-2115140 info@akfamilierecht050.nl

Zie de download Rechtsgebiedenregister NOvA  voor de rechtsgebieden waarvoor ik geregistreerd sta. Deze registratie verplicht mij elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Mijn kantoor maakt geen gebruik van een Stichting Beheer Derdengelden en daaraan verbonden derdengeldrekening, zodat wij geen derdengelden voor cliënten kunnen beheren. Voor mijn cliënten geïncasseerde gelden dienen door de debiteur rechtstreeks aan de cliënt te worden overgemaakt.