• darkblurbg

Je staat volop in het leven, jonge kinderen, een actieve baan, en een gezonde balans tussen werk en vrije tijd. Je hebt het gevoel dat de relatie niet meer dezelfde voldoening biedt en het besluit om uit elkaar te gaan is zwaar, vooral gezien de impact op de kinderen. Je zoekt naar een manier om dit proces soepel te laten verlopen, waarbij de belangen van jou en je kinderen centraal staan.

Als ervaren mediator in Groningen, nabij Zuidhorn, begrijp ik de uitdagingen die komen kijken bij een scheiding, vooral wanneer kinderen erbij betrokken zijn. Mijn doel is om jou te helpen bij dit proces, waarbij jullie als ouders zelf de afspraken maken zonder tussenkomst van de rechter. Mijn focus ligt op het faciliteren van een vlotte, respectvolle scheiding zodat jullie snel verder kunnen met jullie levens.

 

Wat zeggen anderen over mij?

Het belang van het kind staat voorop, zonder dat ze daarbij het belang van de ouders uit het oog verliest
Ze heeft een oog voor het op een creatieve en praktische wijze van oplossen van problemen

 

 

Waarom kiezen voor Mediation bij Mediator Zuidhorn?

Persoonlijke en snelle oplossingen: Jullie bepalen de afspraken, ik help jullie te begrijpen wat juridisch haalbaar is en bied ondersteuning bij het vinden van praktische oplossingen.

Vertrouwelijkheid: Jullie privacy is gewaarborgd. Alles wat tijdens de mediation besproken wordt, blijft vertrouwelijk.

Kinderen op de eerste plaats: Ik sta voor een oplossing waarbij de belangen van de kinderen centraal staan, zonder het belang van jou als ouder uit het oog te verliezen.

Maatwerk: Elke situatie is anders. Mijn aanpak is gericht op jullie specifieke behoeften en resulteert in duurzame afspraken.

Kosten-efficiënt: Mediation is vaak goedkoper dan een juridische strijd.

 

 

Als  drukbezette professional begrijp ik het belang van een gestroomlijnd proces, zodat je snel weer focus kunt leggen op de toekomst, zowel voor jezelf als voor je kinderen. Mijn ruime ervaring als mediator in Groningen en Zuidhorn, waarbij ik een sterk accent leg op empathie, luisteren en praktische oplossingen, gebruik ik om jou te ontzorgen in dit moeilijke proces.

Ik nodig je graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dit geeft jou de kans om meer te weten te komen over mijn heldere aanpak, gericht op jullie specifieke behoeften. Laat mij jullie helpen om dit hoofdstuk op een respectvolle en constructieve wijze af te sluiten, zodat jullie snel kunnen beginnen aan een nieuwe fase in jullie leven.

Wil je meer weten over het proces of de kosten van mediation Zuidhorn? Neem contact op via onderstaand formulier voor meer informatie.

Ik kijk ernaar uit om jou te ondersteunen in deze overgang naar een nieuwe fase in je leven

Mediator Zuidhorn

 

 

 

mediation Zuidhorn