• darkblurbg

Hulp van een mediator nabij Haren nodig? Als je het besluit hebt genomen te gaan scheiden dan wil je graag de beste hulp. Iemand die weet hoe je het gewenste resultaat kunt bereiken en je stapsgewijs begeleid om te bereiken wat je het liefst wil. Als je bent zoals de meeste clienten die ik spreek dan heb je graag dat de echtscheiding zo snel mogelijk, naar wens, word geregeld en wel voor een redelijke prijs. Daarnaast wil je dat de echtscheiding zoveel mogelijk in harmonie verloopt.

 

Mediation Haren

Bij mij ben je aan het juiste adres. Ik heb ruim 20 jaar ervaring met het begeleiden van scheidingen. Ik maak je duidelijk hoe de procedure verloopt en welke stappen genomen moeten worden.

 

Wat zeggen anderen over Gea Bisschop, mediator nabij Haren

 

“Het belang van het kind staat voorop, zonder dat ze daarbij het belang van de ouders uit het oog verliest.”
‘ze heeft een oog voor het op een creatieve en praktische wijze van oplossen van problemen.”

 

 

 

 

 

 

 

Gea Bisschop, mediator Groningen

Gea Bisschop, mediator gevestigd nabij Haren

Waarom kiezen voor Mediation vanuit Haren bij Gea Bisschop?

 

Persoonlijke en snelle oplossingen: Jullie bepalen de afspraken, ik help jullie te begrijpen wat juridisch haalbaar is en bied ondersteuning bij het vinden van praktische oplossingen.

Vertrouwelijkheid: Jullie privacy is gewaarborgd. Alles wat tijdens de mediation besproken wordt, blijft vertrouwelijk.

Kinderen op de eerste plaats: Ik sta voor een oplossing waarbij de belangen van de kinderen centraal staan, zonder het belang van jou als ouder uit het oog te verliezen.

Maatwerk: Elke situatie is anders. Mijn aanpak is gericht op jullie specifieke behoeften en resulteert in duurzame afspraken.

Kosten-efficiënt: Mediation is vaak goedkoper dan een juridische strijd.

 

 

 

 

Als drukbezette professional begrijp ik het belang van een gestroomlijnd proces, zodat je snel weer focus kunt leggen op de toekomst, zowel voor jezelf als voor je kinderen. Mijn ruime ervaring als mediator in Groningen, nabij Haren, waarbij ik een sterk accent leg op empathie, luisteren en praktische oplossingen, is bedoeld om jou te ontzorgen in dit moeilijke proces.

Wil je een gratis kennismakingsgesprek? Plan zelf je afspraak in mijn agenda

 

Mediation wordt toegepast in verschillende situaties. Het is maatwerk. Ieder persoon en ieder gezin is uniek en dus anders.   Wil daarom eerst meer lezen over:

 

kosten scheiding, uurtarief en scheidingspakket afhankelijk van jouw situatie

Welke stappen doorloop je bij de mediation ?

Het mediationproces in het kort:

Kennismaking; tekenen mediationovereenkomst

Stap 1-Inleidende bespreking: inventariseren welke afspraken er gemaakt moeten worden, jullie wensen hierin en welke documenten ik graag wil ontvangen

Stap 2-het maken van de alimentatieberekening; concept ouderschapsplan; concept convenant.

Stap 3-bespreken van de alimentatieberekening, concept-ouderschapsplan en concept convenant

Stap 4-aanpassen ouderschapsplan en convenant

Stap 5-bespreken aangepaste stukken; ondertekening

 

 

 

 

 

 

Wil je alvast de onmisbare lijst van de te nemen stappen bij scheiding ontvangen? Deze lijst kan je gratis ontvangen door op de button te klikken

 

Meer informatie over kinderalimentatie? Vraag hieronder het gratis e-book aan 

Voor mediation , als je bij Haren woont, ga je naar Gea Bisschop van Advieskantoor Familierecht 050

 

Als je jouw geschil wil oplossen met behulp van een mediator kan je bij mij terecht. Ik heb nabij Haren een vestiging, je vind het kantoor op de routekaart hieronder. Met veel ervaring in mediation bij scheiding, help ik jullie bij het vinden van een oplossing die bijdraagt aan succesvol scheiden. Met mijn 20 jarige ervaring, waarbij ook creatieve oplossingen (juridisch correcte) tot de mogelijkheden heeft behoord,  schakel je deskundige en professionele hulp in.  Voor mediation zijn jullie welkom op mijn kantoor in Groningen.

Heb je vragen over mediation en hoe ik jullie hierin kan helpen? Maak gebruik van de mogelijkheid om gratis en vrijblijvend kennis met mij te maken.  Mijn heldere werkwijze met grote aandacht voor de kinderen en oplossingsgerichte aanpak zal je vooruit helpen

 

Kosten scheiding

Mijn uurtarief is € 100,-- exclusief BTW, dus € 121,-- inclusief BTW. Ik heb ook een scheidingspakket voor een vaste prijs. We bespreken in ons kennismakingsgesprek wat in jouw geval het beste afgesproken kan worden

Wil je een vrijblijvend gratis kennismakingsgesprek? Vraag deze aan via het contactformulier