• darkblurbg

 

 

Je hebt het gevoel dat je stilstaat in je leven. Jullie relatie voldoet niet meer. Jullie willen uitelkaar en wel op een zo goed mogelijke wijze; ook voor de kinderen. De afspraken willen jullie samen maken, zonder dat de rechter hoeft te beslissen. Het liefst wil je dat dit zo snel mogelijk gebeurd omdat je dan weer plannen kunt maken voor de toekomst en verder kan gaan met je leven.

Zoek je de beste mediator in Groningen die bij je past? Ik hoop dat ik die mediator ben. Er zijn veel mediators in Groningen, dus kijk goed wie aansluit bij jouw wensen. Bekijk deze website.

 

Mediation Groningen

Ik heb veel ervaring met het begeleiden van scheidingen, al meer dan 20 jaar. Ik heb 20 jaar als scheidingsadvocaat gewerkt en werk nu als mediator. Ik ben vakinhoudelijk uitstekend op de hoogte. Ik vertel je de te nemen stappen; welke documenten ik van je nodig heb en begeleid je door de verschillende fases. Ik ontzorg je zoveel mogelijk. Ik heb een één-vrouwsbedrijf; dus korte lijnen en een persoonlijke aanpak.

 

 

Gea Bisschop, mediator Groningen

Gea Bisschop, mediation scheiding Groningen

Wat zeggen ze over Gea Bisschop van Mediation Scheiding Groningen ?

Ze heeft een oog voor het op een creatieve en praktische wijze oplossen van problemen
Gea is empatisch, erg goed in luisteren en analytisch
Het belang van het kind staat voorop, zonder dat ze daarbij het belang van de ouders uit het oog verliest

Waarom kiezen voor “mediation bij scheiding” in Groningen en niet naar de rechter?

 ✓ - Een snelle oplossing

 ✓ - Jullie bepalen zelf wat je afspreekt; ik geef aan of dit juridisch mogelijk is.

 ✓ - Vertrouwelijkheid is bij mij gewaarborgd

 ✓ - Mediation is maatwerk en er op gericht dat het in jullie situatie tot goede afspraken leidt

 ✓ - Goede afspraken over de kinderen

 ✓ - Lagere kosten bij mij, dan bij een advocaat of de meeste andere mediators

Wat is de werkwijze van Mediation Scheiding Groningen ?

Het mediationproces in het kort:

Kennismaking; tekenen mediationovereenkomst

Stap 1-Inleidende bespreking: inventariseren welke afspraken er gemaakt moeten worden, jullie wensen hierin en welke documenten ik graag wil ontvangen

Stap 2-het maken van de alimentatieberekening; concept ouderschapsplan; concept convenant.

Stap 3-bespreken van de alimentatieberekening, concept-ouderschapsplan en concept convenant

Stap 4-aanpassen ouderschapsplan en convenant

Stap 5-bespreken aangepaste stukken; ondertekening

 

Na het mediationtraject:

De getekende stukken gaan vervolgens naar de advocaat. De advocaat dient de stukken in bij de rechtbank. Na ontvangst van de uitspraak van de rechter, waarin de scheiding wordt uitgesproken, kunnen jullie een akte van berusting ondertekenen, de scheiding kan daarna vlot ingeschreven worden bij de gemeente.

Je hoeft in dit geval dus niet zelf naar de rechter. Als je een minderjarig kind hebt van 12 jaar of ouder, dan wordt het kind door de rechter uitgenodigd om ofwel schriftelijk ofwel persoonlijk aan de rechter te laten weten wat ze vinden van de gemaakte afspraken (ouderschapsplan, de verdeling zorg- en opvoedingstaken). Jullie kind kan zelf beslissen of hij/zij hier wel of geen gehoor aangeven; de post van de rechtbankkomt op het adres waar het kind verblijft, zoals vermeld in het scheidingsverzoek.

 

Mr Gea Bisschop, Mediation Scheiding Groningen, inschakelen?

 

Als je jouw scheiding via mediation wil,  kan je terecht bij mij in Groningen. Met veel ervaring in mediation bij scheiding, help ik jullie. Met mijn 20 jarige ervaring, waarbij ook creatieve oplossingen (juridisch correcte) tot de mogelijkheden heeft behoord,  schakel je deskundige en professionele hulp in.  Voor mediation scheiding zijn jullie welkom op mijn kantoor in Groningen.

Heb je vragen over mediation bij scheiding en hoe ik jullie hierin kan helpen? Maak gebruik van de mogelijkheid om gratis en vrijblijvend kennis met mij te maken.  Mijn heldere werkwijze met grote aandacht voor de kinderen en oplossingsgerichte aanpak zal je vooruit helpen

 

Mijn uurtarief is €100,-- exclusief BTW, dus € 121,-- inclusief BTW per uur, ik heb ook een scheidingspakket. We bespreken in ons kennismakingsgesprek wat in jouw geval het beste afgesproken kan worden.

 

Contactformulier: wil je een vraag stellen? of een gesprek aanvragen?