• darkblurbg

Mediation Groningen

Hulp bij jouw scheiding in Groningen nodig?

Je bent in de situatie beland dat jullie relatie niet meer werkt en dat jullie uit elkaar gaan. Wat nu?

Bij mij ben je aan het juiste adres. Ik begeleid jullie door het hele proces om tot een afgeronde scheiding te komen. Als mediator met ruim 20 jaar ervaring met scheidingsmediation in Groningen ontzorg ik jullie en neem jullie mee in elke stap om tot een oplossing te komen

Jullie wensen zijn het uitgangspunt. We bekijken hoe overeenstemming kan worden bereikt en hoe deze juridisch correct te vertalen. Waarbij gelet wordt op de gewenste uitwerking, zonder verrassingen achteraf.

Voorwaarde voor een succesvolle mediation is , dat jullie beide de inzet hebben om er samen uit te willen komen.

 

Waarom mediation Groningen ?

Met het belang van jullie kind voorop wil je de best mogelijke oplossing. Een vechtscheiding moet worden voorkomen. Door mediation in Groningen zorgen we voor werkbare oplossingen waarbij naar de toekomst kan worden gekeken.

 

De voordelen van mediation.

 

De voordelen van mediation op een rijtje opgenoemd:

> Informeel en besloten

> Actief zoeken naar oplossing

> Zelf zeggenschap houden over wat er gebeurd

> Duurzame oplossingen en toekomstgericht

> Snelheid

> Lage kosten

 

Voor mediation in Groningen ga je naar Gea Bisschop van Advieskantoor Familierecht 050

 

 

Als je jouw geschil wil oplossen via mediation kan je terecht bij mij in Groningen. Met veel ervaring in mediation bij scheiding, help ik jullie bij het vinden van een oplossing die bijdraagt aan succesvol scheiden. Met mijn 20 jarige ervaring, waarbij ook creatieve oplossingen (juridisch correcte) tot de mogelijkheden heeft behoord,  schakel je deskundige en professionele hulp in.  Voor mediation zijn jullie welkom op mijn kantoor in Groningen.

Heb je vragen over mediation en hoe ik jullie hierin kan helpen? Maak gebruik van de mogelijkheid om gratis en vrijblijvend kennis met mij te maken.  Mijn heldere werkwijze met grote aandacht voor de kinderen en oplossingsgerichte aanpak zal je vooruit helpen :

Wil je alvast meer lezen over :